Categories
Zdravje

BSP Corrector – pametni korektor drže

BSP Corrector
Izboljšajte grbavo držo v 14 dneh!


👍 Brez grbe in upognjenega hrbta!
👍 Razvija hrbtne mišice in mišični spomin
👍 Brez bolečin v hrbtenici in medenici
👍 Izboljšanje seksualnosti zdaj in v prihodnosti

Naša hrbtenica je vsak dan izpostavljena velikim obremenitvam. Nepravilna drža, sedeči način življenja, sedeči poklic, prekomerna teža, okužbe ali poškodbe lahko povzročijo bolečino in deformacijo vretenc. Mnogi ljudje nepravilno držo dojemajo kot zgolj estetski problem. Pravzaprav je to neposredna nevarnost za vaše zdravje. Kršitev drže vodi do slabega krvnega obtoka, kisikovega stradanja možganov, lahko povzroči krvni tlak, glavobole ali težave z vidom.

Zato so v zadnjem času postali zelo priljubljeni posebni stezniki in korektorji drže, ki lahko nadzorujejo pravilen položaj hrbta in vratu med hojo, tekom ali med sedenjem. Danes jih je veliko, obstajajo različni modeli, ki se razlikujejo po načelu delovanja, stroških in kakovosti. Zdaj želimo predstaviti BSP Corrector pregled, saj je ta izdelek postal eno glavnih odkritij zadnjih let.

BSP Corrector – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Backealth Smart Posture Corrector za popravljanje drže je inteligentni sistem za korekcijo pravilnega položaja hrbtenice, ustvarjen na podlagi inovativnih tehnologij. Za razliko od drugih vrst steznikov ima ta naprava vgrajen senzor, ki signalizira prekoračitev dovoljenega kota naklona ali ukrivljenosti drže. Tako lahko kadarkoli nadzirate položaj svoje drže in jo naravno popravite.

Ni dvoma, da bo BSP Corrector Korektor drže uporaben za ljudi, ki veliko časa preživijo sede – pisarniške delavce, voznike, študente in mnoge druge. S to pametno tehnologijo lahko oblikujete pravo navado, da držite hrbet vzravnano in okrepite mišični spomin. Zahvaljujoč svoji vsestranskosti se lahko ta korektor drže uporablja kjer koli – doma, v pisarni, na ulici, med vožnjo avtomobila ali celo med vadbo. Sistem je zasnovan za uporabo določeno časovno obdobje, po katerem se mišice jedra okrepijo in lahko sami nadzorujete svojo držo.

BSP Corrector pametni korektor drže je bil klinično testiran in bo, kot obljublja proizvajalec, več let lahko izpolnjeval naloge, ki so mu dodeljene. Naprava ima vgrajeno 5000 mAh litij polimerno baterijo. En cikel polnega polnjenja naprave zadostuje za 2 tedna vsakodnevne uporabe. Zahvaljujoč elastičnim trakom in pritrdilnim elementom lahko izberete optimalen položaj korektorja za posamezne parametre vašega telesa. Je enako učinkovit za moške in ženske vseh starosti, nima strogih kontraindikacij in je zelo enostaven za uporabo.

V paketu je BSP Corrector navodilo, ko ga preberete, lahko enostavno obvladate uporabo te naprave sami in brez zunanje pomoči. Za začetek priključite napravo prek posebnega kabla v omrežje in polnite baterijo 2 uri. Nato namestite trakove na ramena, tako da je senzor zadaj, na sredini med lopaticami. Po aktivaciji naprave lahko varno nadaljujete z vsakodnevnimi opravili. Pametni sistem prepozna sprejemljive spremembe drže, kot so nagibi, obrati itd. Takoj, ko kot ukrivljenosti preseže dovoljeno vrednost, senzor začne vibrirati, dokler se ne vrnete v normalni položaj. Tako lahko uspešno nadzorujete položaj hrbta in ne razmišljate o tem, ko delate ali počnete druge stvari. Poskusite to in ne bo vam žal.

BSP Corrector Osebna izkušnja:

Delam v IT podjetju in imam prost delovnik. Včasih moram sedeti 10-12 ur na pisarniškem stolu za računalnikom. Zaradi tega so se pojavile težave z držo, glavoboli, nevralgija in vrtoglavica. Po pomoč sem se obrnila na osteopata, ki mi je svetoval BSP Corrector naroči na spletu. Zahvaljujoč temu korektorju drže sem se uspel znebiti neprijetnih simptomov. Zelo enostaven za uporabo. Ko pozabim držati hrbet naravnost, se senzorji izklopijo in naprava me opomni, naj se vzravnam. Vsekakor vredno svojega denarja.

Prednosti:

  • Visoka kakovost.
  • Inteligentna tehnologija sledenja drže.
  • Priročen za uporabo.
  • Donosno BSP Corrector cena.
  • Lahko se uporablja kjerkoli.
  • Neviden za druge.

Ali iščete BSP Corrector trgovina, vendar niste našli tega izdelka? V tem primeru priporočamo, da uporabite ponudbo uradne spletne strani in naročite originalni korektor drže neposredno pri proizvajalcu.

Na tej strani smo pustili povezavo do mesta, kjer lahko BSP Corrector kupiti v Sloveniji v samo nekaj minutah. Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom. Upoštevajte varnostne ukrepe.