Categories
Zdravje

EcoEnergy – naprava za varčevanje z energijo

EcoEnergy
Najlažji način za varčevanje z elektriko!


👍 Enostavna priključitev. Samo priključite ga!
👍 Ne goljufa merilnik. Prihranki se dosežejo z učinkovitejšo rabo energije.
👍 Učinkovitost potrjujejo številni testi in jo razlagajo znanstveno.
👍 Ne varčuje samo elektrike, ampak tudi podaljša življenjsko dobo električnih naprav.

Na veliko povpraševanje sem si že dolgo želel EcoEnergy pregled povedati vso resnico o tej napravi, ki se oglašuje kot edinstven način za varčevanje z energijo. Ker imam tehnično izobrazbo in že več kot 10 let delam kot električar, sem želel preprostemu laiku predstaviti, kako ta naprava deluje.

Ni skrivnost, da cene električne energije nenehno rastejo. Hkrati se povečuje tudi število gospodinjskih aparatov oziroma gospodinjskih aparatov, ki to električno energijo porabljajo. Zato se pri mnogih ljudeh poraja ideja o uporabi tehnologij za optimizacijo in zmanjšanje porabe električne energije. Eco Energy Electricity Saver naprava za varčevanje z energijo priskoči na pomoč. To je preprosta shema za optimizacijo električnega toka v omrežju, ki jasno prikazuje vse možnosti sodobne znanosti in tehnologije. Namesto obsežnih in dragih naprav lahko kupite to majhno škatlico in jo samo priključite na električno omrežje, da zmanjšate porabo električne energije za več kot 60 %. Sliši se neverjetno, vendar je res in zdaj bom poskušal s preprostimi besedami povedati o kompleksu.

EcoEnergy – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Za začetek se spomnimo šolskih lekcij fizike, kjer so nam povedali, da tok električnega toka v omrežju ni enakomeren. Sestavljen je iz dveh vrst energije – aktivne in reaktivne. Aktivna energija samo opravlja glavno funkcijo, povezano s podporo delovanja vaših gospodinjskih aparatov. Jalova energija se uporablja za različne manjše funkcije, kot je ogrevanje napeljave in tako naprej. Na žalost električni števci ne znajo razlikovati moči glede na vrsto energije, zato upoštevajo aktivno in reaktivno skupaj. V bistvu plačujete za nekaj neuporabne energije, ki nič ne dela. E-Energy naprava deluje na principu pretvornika – pretvarja jalovo energijo v aktivno (približno enako delujejo sodobne varčne žarnice). To omogoča ne samo ohranjanje delovanja vseh naprav, povezanih v omrežje, ampak tudi ustvarja dodatno zaščito pred napetostnimi sunki. In kar je najpomembneje, ta enota zmanjša skupno porabo električne energije, še posebej, če ima hiša naprave, kot so električni kotliček, pomivalni stroj, grelniki ali klimatska naprava. Tako še naprej uporabljate gospodinjske aparate, vendar jih plačate veliko ceneje.

EcoEnergy Electricity Saver za varčevanje z elektriko doma ima najbolj preprost in priročen nadzor. Tudi oseba, ki nima posebnih veščin ali izkušenj, se lahko spoprime s tem blokom.

EcoEnergy navodilo:

Paket vsebuje napajalnik z zeleno LED. Napravo morate samo priključiti v katero koli vtičnico, po možnosti bližje števcu električne energije. Celoten postopek namestitve ne bo trajal več kot 5 sekund, prihranki pa se bodo začeli takoj, ko zasveti zeleni indikator. Prvi pravi rezultati bodo vidni naslednji mesec. Naprave ni treba izklopiti ponoči in naj vas ne bo strah pregrevanja.

Koliko denarja lahko prihranite? Proizvajalec obljublja prihranke do -50% na računih za elektriko. A moj EcoEnergy Osebna izkušnja kaže, da so realni rezultati bolj skromni. Ko sem začel uporabljati to napravo doma, sem lahko svoj račun za elektriko znižal za 20-25 %, odvisno od meseca. Pravzaprav se tudi to lahko imenuje dober rezultat, še posebej, če upoštevate, kaj je na EcoEnergy cena. Očitno je to dobra možnost.

Katere prednosti sem opazil po šestih mesecih uporabe te naprave:

 1. Visoka kakovost.
 2. Resnično zmanjša porabo električne energije za 20-25%.
 3. Enostavna namestitev.
 4. Ne zahteva dodatnih pogojev za delo.
 5. Primerno za domačo uporabo, kot tudi garažo, pisarno in druga mesta.
 6. Ne goljufa števca in ne krši zakona.
 7. Povsem zakonit način za zmanjšanje porabe električne energije.
 8. Visoka kakovost izdelave.
 9. Vir neomejene uporabe.

Zdaj pa o pomanjkljivostih:

 1. Nisem našel uradnega EcoEnergy trgovina, zato sem moral naročiti po internetu.
 2. Na paket sem namesto obljubljenih 3 dni čakal 6 dni.
 3. Velike sobe bodo zahtevale več naprav.

Na internetu lahko najdete veliko različnih spletnih mest s ponudbo EcoEnergy kupiti v Sloveniji. Za prihranek električne energije bom pustil povezavo do spletnega mesta, kjer sem osebno naročil to napravo. Tam lahko EcoEnergy naroči na spletu s popustom do -50%. Pred uporabo obvezno preberite navodila. Prav tako želim poudariti, da so podatki o prihrankih, predstavljeni v tem pregledu, samo za moj dom in mojo aplikacijo, zato ni nobenega zagotovila, da boste imeli podobne rezultate.