Categories
Zdravje

Gigant – gel za povečanje penisa

Gigant
GEL ZA POVEČANJE PENISA


👍 POVEČA penis v dolžino in obsegu
👍 ORGAZMI postanejo 3-krat daljši
👍 OKREPI občutke med seksom
👍 DAJE partnerici rajski užitek

Želiš velik penis ali ga načrtuješ Gigant kupiti v Sloveniji? Potem preberite to publikacijo do konca in morda boste našli odgovore na svoja vprašanja. Pravzaprav je želja po povečanju penisa zelo pomembna za več kot 45 % moških. Želja po izstopanju med tekmeci po velikosti penisa je neločljivo povezana z moško naravo alfa samcev in to je tisto, kar si želi večina fantov. Na žalost narava ne nagradi vsakega človeka z “orodjem” impresivne velikosti. Zato obstajajo različni kompleksi, dvom vase, težave v postelji itd.

Glede na veliko povpraševanje se industrija različnih sredstev in metod za povečanje penisa nenehno razvija. Če vas je ta tema že zanimala, potem verjetno poznate možnosti sodobne medicine: vaje, diete, podaljški in vakuumske črpalke, tablete, plastična kirurgija. V zadnjem času se je v prodaji pojavilo ogromno različnih gelov in krem, ki prav tako obljubljajo neverjetne rezultate: +2, +3 ali celo +5 cm v samo 1 mesecu! Zanimalo nas je, ali je penis res mogoče povečati brez operacije z uporabo gela? Zato smo se pripravili Gigant pregled, da na primeru tega gela povemo vse podrobnosti.

Gigant gel za povečanje penisa je v opisu predstavljen kot revolucionarno znanstveno odkritje, ki nima analogov in konkurentov. Proizvajalec trdi, da če nanesete gel na površino penisa in dnevno masirate genitalije 30 dni, lahko dosežete neverjeten učinek in brez škode za zdravje. Pazljivo smo preučili informacije z uradne spletne strani prodajalca tega izdelka, pa tudi Gigant Osebna izkušnja nekaterih kupcev (s foto dokazi razlike pred in po uporabi). Ob pogledu na te fotografije res dobiš vtis, da lahko gel nekaj popravi in izboljša. Kot kupci pišejo v svojih ocenah, se po 1 mesecu uporabe tega kozmetičnega izdelka potenca izboljša in okrepi, spolna občutljivost se poveča, debelina in dolžina se povečata. Nekateri celo pravijo, da so med seksom začeli zdržati veliko dlje, če se pol ure pred začetkom namažejo s kremo.

Kako je to mogoče? Skrivnost je v edinstveni kombinaciji rastlinskih sestavin z izrazitimi vazodilatacijskimi lastnostmi. Znanstveniki so ugotovili, da je eden glavnih vzrokov za majhen penis nezadostna prekrvavitev tkiv penisa. Tako so pri moških, ki menijo, da je njihov penis majhen, vzrok za težave le premalo raztegnjena kavernozna telesa tega organa. Tako lahko resnično spremenite dolžino in obseg penisa, tako da postane debelejši ali daljši od običajne velikosti. Premoč v primerjavi z drugimi izdelki je preprosto impresivna.

Za razliko od drugih analogov Gigant gel nima kontraindikacij za uporabo, saj ne vsebuje škodljivih kemikalij ali sestavin, ki bi lahko povzročile stranske učinke.

Gigant – Sestavine, uporabne lastnosti

Po natančni analizi Gigant sestavine smo prišli do zaključka, da res vsebuje samo 100 % naravne sestavine. Evo, kaj je v gelu:

1. Rhodiola Rosea.

To je rastlinski izvleček, ki se pogosto uporablja v tradicionalni kitajski medicini za zdravljenje bolezni srca in ožilja. Obstajajo dokazi, da uporaba tega izdelka blagodejno vpliva na krvne žile, naredi stene bolj elastične in izboljša prekrvavitev. Hkrati se izdelek šteje za enega najučinkovitejših v primerjavi z obstoječimi analogi in se lahko uporablja kot naravni antioksidant.

2. Guarana.

Gigant za povečanje penisa vsebuje tudi guarano. Je močan vir energije in učinkovin. Ima vazodilatacijske lastnosti, pomaga povečati prekrvitev in podpira delovanje notranjih organov. Preprečuje morebitne težave s prezgodnjim izlivom, povečuje vzdržljivost v spalnici in zagotavlja večurno erekcijo. Pogosto se uporablja v naravnih zdravilih za zdravljenje prostatitisa in erektilne disfunkcije.

3. Žajbelj.

Povečuje proizvodnjo testosterona in rastnega hormona, aktivira rast mišične mase in izboljša gladke mišice penisa. Poveča proizvodnjo sperme in daje več moči in samozavesti. Mimogrede, Gigant lekarna ne prodaja in gel lahko dobite samo tako, da ga naročite po pošti z dostavo na dom.

4. Kovniški križ.

Še en izdelek, ki na naraven način izboljša prekrvavitev in moško moč. Eden najpreprostejših in najučinkovitejših načinov, kako se znebiti impotence in vnetja prostate. Ima grelni učinek in pomaga stimulirati moški libido.

Lahko Gigant naroči na spletu ga kupite brez recepta in ga uporabljate kot običajen kozmetični izdelek. Podrobna navodila za uporabo najdete v embalaži. Pohitite, saj samo še danes obstaja odlična priložnost, da pri nakupu tega izdelka prihranite -50%, saj se je Gigant cena še pocenil.