Categories
Zdravje

HeatPal – keramični grelec

HeatPal
Toplina in udobje v vašem domu!


👍 Ogrejte prostore v 2 minutah
👍 Keramična tehnologija 500 W
👍 Zmanjšajte zimske račune z varčevanjem z energijo
👍 Napredne varnostne funkcije
👍 Ultra tiho delovanje

Nizka temperatura v domeni povzroča nelagodje in lahko povzroči bolezni. Mnogi od nas moramo varčevati pri ogrevanju, ker tarife in računi nenehno naraščajo. V tej situaciji je lahko dobra rešitev uporaba novih alternativnih virov ogrevanja, ki bodo zagotovili udobno temperaturo v prostorih in vas hkrati ne bodo uničili. Danes želimo govoriti o eni od naprav, ki vam bo omogočila, da dobite želeni rezultat. HeatPal prenosni grelec se trži kot energetsko učinkovit model z nizko porabo energije in možnostjo dviga sobne temperature v samo nekaj minutah. Zaradi svojih kompaktnih dimenzij ta naprava ne zavzame veliko prostora v prostoru, tehnologija brezžične pritrditve neposredno na vtičnico pa jo naredi nevidno za druge.

HeatPal – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Heat Pal keramični grelec vam omogoča takojšnje ustvarjanje toplote. Med poskusom smo ta grelnik postavili v prostor velikosti 25 kvadratnih metrov, kjer je bila temperatura zraka le +17,5 stopinj Celzija. Po 15 minutah se je temperatura zraka v prostoru dvignila na +21 stopinj Celzija. To je zelo impresiven rezultat, še posebej glede na to, da ta model uporablja tehnologijo keramičnega ogrevanja 500 W. Priročna lokacija in minimalistična oblika omogočata uporabo te različice infrardečega grelnika v skoraj vseh okoljih: stanovanje, hiša, pisarna, garaža itd. Vrtljivi nosilec vam omogoča uravnavanje pretoka toplotne energije ali njihovo usmerjanje na določeno območje prostora. Zaradi keramične površine grelec sam doseže želeno temperaturo ogrevanja in jo zelo dolgo sprošča tudi po izklopu iz električnega omrežja.

Pri izbiri grelnika prostora je ena od pomembnih točk varnost. Če boste HeatPal naročiti, ste lahko prepričani o varni uporabi naprave. Tehnologija pametnega ogrevanja nadzoruje delovanje naprave in se izklopi, ko doseže nastavljeno temperaturo ali nastavljeni časovnik. S tem preprečite pregrevanje in odpravite nevarnost požara.

Je HeatPal mini grelec vreden svojega denarja?

Toplota v hiši je zagotovilo udobja in udobja ter zdravja vseh članov vaše družine. To je še posebej pomembno, če imate majhne otroke. Če vas nenehno zebe, se imunski sistem zmanjša, kar vodi do povečanega tveganja za prehlade ali virusne okužbe. Toda vzdrževanje toplote s plinom ali drugimi načini ogrevanja je zelo drago. Zakaj bi porabili toliko denarja, ko pa lahko HeatPal kupiti v Sloveniji dobite udobje po razumni ceni? To je resnično zelo priročen in praktičen grelec, ki lahko ogreje kateri koli prostor v nekaj minutah. Zaradi majhnosti je napravo priročno vzeti s seboj na kampiranje, dopust ali izlet. To je odlična rešitev za racionalne ljudi, ki niso navajeni preplačevati.

HeatPal opis: Specifikacije

Naprava je opremljena s keramičnim grelnim elementom, ki takoj doseže želeno temperaturo in oddaja toploto. S pomočjo posebne krmilne enote lahko nastavite čas in temperaturo. Na primer, grelnik lahko programirate za 2 uri delovanja, po kateri se naprava samodejno izklopi. To je dober način, da se izognete neprijetnim trenutkom, ko ste pozabili izklopiti grelec in zapustili hišo. Sistem je opremljen z vgrajenim termostatom, ki lahko tudi izklopi napravo, ko je dosežena želena temperatura zraka v prostoru. Zahvaljujoč daljinskemu upravljalniku lahko vedno upravljate grelec, ne da bi vstali s kavča. V primerjavi z drugimi ventilatorskimi grelniki ta model deluje tiho in ne povzroča nelagodja niti ponoči v spalnici. Odsotnost kabla iz grelnika lahko štejemo tako za plus kot za minus. Po eni strani se kabla ne boste dotaknili vsakič, ko greste mimo naprave, po drugi strani pa bo glavni toplotni tok usmerjen v določeno območje vaše sobe.

Nekaj ​​razlogov, zakaj bi morali obiskati HeatPal trgovina:

  • Visoka kakovost izdelave in materialov.
  • Eleganten in moderen dizajn.
  • Kompaktne dimenzije.
  • Enostavnost uporabe.
  • Sistem zaščite pred pregrevanjem in samodejni izklop.
  • Inteligentni nadzor.
  • HeatPal cena cenejši od drugih grelnikov.
  • Nizka poraba energije.
  • HeatPal dostava po vsem svetu.

Povzetek:

Ta grelnik je lahko dobra zamenjava za bolj zajetne infrardeče modele, prijetno pa vas bo presenetil tudi s svojo ceno. Ta izdelek priporočamo tistim, ki so navajeni na udobje in varčevanje. Če želite naročiti originalni model, obiščite uradno spletno trgovino HeatPal Slovenija s pomočjo povezave v opisu.