Categories
Zdravje

Keto Diet – tablete za hujšanje

Keto Diet
100% zmanjšanje telesne teže zaradi ketoze


👍 Bori se s ‘trmasto’ maščobo, vključno z visceralno maščobo
👍 Povečuje porabo kalorij
👍 Povečuje zmogljivostin vzdržljivost

Keto Diet pregled: Ketogena dieta je priljubljen način za hujšanje in obnovitev splošnega zdravja. Osredotoča se na živila z visoko vsebnostjo maščob, vendar nas prisili, da skoraj v celoti izločimo ogljikove hidrate. To je potrebno, da se v telesu začne tako imenovana ketoza – stanje, v katerem maščoba in ne ogljikovi hidrati postanejo glavni vir energije. Ta možnost diete za hujšanje je zaradi svoje visoke učinkovitosti zelo priljubljena v ZDA in Evropi. Vendar je pomembno razumeti, da se lahko z ostro omejitvijo ogljikovih hidratov v prehrani telo sooči s pomanjkanjem koristnih in hranilnih snovi. Zato vsi strokovnjaki priporočajo jemanje posebnih prehranskih dopolnil, zasnovanih posebej za diete z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov. Prav zdaj se bomo seznanili z enim od teh izdelkov – to je Keto Diet kapsule.

Glavni namen teh dietnih tablet je povečati učinkovitost ketogene diete in vam pomagati doseči načrtovani cilj zmanjšanja odstotka telesne maščobe. Poleg tega je ta izdelek tisti, ki pomaga preprečiti simptome, ki se imenujejo “keto gripa”: glavobol, slabost, vrtoglavica, nespečnost, razdražljivost, slaba koncentracija in fokus, prebavne motnje itd.

Pomembno: Na Keto Diet cena bo najcenejši na spletni strani prodajalca. Trenutno je 50% popust. Povezava v opisu.

Keto Diet – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Keto Diet prehransko dopolnilo za hujšanje je trenutno eden najbolj priljubljenih in iskanih izdelkov. Formula je bila ustvarjena posebej za ljubitelje keto ali paleo diete, ima veliko uporabnih lastnosti in 100% naravne sestavine. Še posebej strokovnjaki ugotavljajo edinstvene koristne lastnosti rastlinskih ketonov, sintetiziranih iz malin. To pomaga začeti ketozo veliko hitreje kot običajna omejitev ogljikovih hidratov. Keto Diet Osebna izkušnja nekaterih ljudi potrjuje, da se že 40-60 minut po zaužitju kapsule v telesu sprožijo procesi, ki jih lahko povezujemo s ketozo. To je dober način, da se znebite osovražene maščobe.

Kako deluje v praksi:

 • Apetit je urejen.
 • Hrepenenje po sladkem ali hitrih ogljikovih hidratih izgine.
 • Razpoloženje se izboljša.
 • Povečana energija.
 • Lahko trenirate vedno težje, ne da bi se počutili utrujeni.
 • Spanec se izboljša.
 • Krvni tlak se normalizira.
 • Imuniteta se okrepi.
 • Maščoba se izgoreva tudi na najbolj problematičnih predelih.
 • Presnovni proces se normalizira.

Keto Diet za kurjenje maščob so popolnoma združljive z vsemi možnostmi menija, predvsem pa pomagajo pri dieti z malo ogljikovimi hidrati. Pravi učinek lahko dosežete že v prvih dneh, še posebej, če upoštevate naslednja razmerja:

 • Zdrave maščobe – 70-80% vseh dnevno zaužitih kalorij.
 • Beljakovine – 20-25%.
 • Ogljikovi hidrati – ne več kot 5-10%.

Pomembno: Keto Diet lekarna ne prodaja. To prehransko dopolnilo je na voljo le neposredno pri proizvajalcu v spletni trgovini za osebe, starejše od 18 let.

Kaj je v teh kapsulah? Skoraj vsi Keto Diet sestavine so zasnovani tako, da se medsebojno krepijo. Oglejmo si vsakega od njih podrobneje, da prepoznamo vse vzorce in uporabne lastnosti:

Malinovi ketoni. To je eden najboljših analogov ketonov, ki nastajajo v naših jetrnih celicah ob pomanjkanju ogljikovih hidratov. Rastlinska osnova malininih ketonov jih naredi kar najbolj varne in učinkovite. Obstajajo klinično dokazana dejstva, da so maline eden najboljših topilcev maščob v naravi. Poleg tega je ta izdelek sposoben zatreti lakoto in izboljšati delovanje notranjih organov. Izdelek ima res dobre ocene.

Koencim Q10. Sodobni nutricionisti trdijo, da je eden od vzrokov za debelost pri ljudeh, starejših od 30 let, ravno pomanjkanje koencima Q10. Z vzpostavitvijo normalnega ravnovesja te komponente se lahko znebite problema visokega holesterola v krvi, zavirate absorpcijo odvečnih kalorij in zatrete kronično lakoto.

Bromelain. Naravni encim, sintetiziran iz sadja ananasa. Ima edinstveno lastnost izgorevanja maščob, proizvaja več energije in pomaga učinkovito očistiti stene notranjih organov in krvnih žil pred visceralno maščobo, ki je najbolj nevarna za zdravje.

Sinefrin. Pomaga pri izgorevanju maščob na najbolj nedostopnih mestih, pomaga pri odpravljanju celulita, izboljša razpoloženje in zavira sproščanje hormona lakote. Dobro deluje z bromelainom in poveča njegov učinek na visceralno maščobo.

Keto Diet kupiti v Sloveniji vsi lahko. Izdelek je na voljo kot prehransko dopolnilo brez recepta, zato ga lahko začnete jemati kadarkoli in brez posebnih omejitev. Našim bralcem pa vedno svetujemo, naj se najprej posvetujejo s strokovnjakom za prehrano, da ugotovijo, ali so ketogena dieta in te kapsule prave za vas.

Keto Diet naroči na spletu tukaj: