Categories
Zdravje

Mass Extreme – dopolnilo za rast mišic

Mass Extreme
EDINO PREHRANSKO DOPOLNILO, KI GA POTREBUJETE ZA PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE


👍 pomaga hitro in spektakularno oblikovati telo,
👍 daje dodatno energijo in omogoča bolj intenzivno vadbo,
👍 za vse moške, ki želijo vzbuditi spoštovanje,

Izgradnja mišične mase je 85 % sestavljena iz prehrane in samo 15 % treninga. Svojim mišicam morate dati ne le beljakovine, ampak tudi veliko število različnih vitaminov, mineralov in elementov v sledovih. To je edini način za doseganje zadovoljivih rezultatov pri bodybuildingu. Zaradi nizke hranilne vrednosti številnih izdelkov v supermarketih so številni športniki prisiljeni uporabljati posebna prehranska dopolnila. Zaradi velike raznolikosti prehranskih dopolnil je izbira res kakovostnega in primernega izdelka za vas precej težka. Če iščete 100% naravno in varno rešitev, bodite pozorni na edinstven kompleks Mass Extreme kapsule za izgradnjo mišic.

Govorimo o naravnih kapsulah, ki so po svojih uporabnih lastnostih večkrat boljše od obstoječih analogov. Vsestranska mešanica rastlinskih sestavin je močna, a popolnoma varna za telo. Z njegovo pomočjo lahko dobite več užitka v procesu treninga, vaše mišice pa bodo postale močne in velike. Inovativna formula je pokazala impresivne rezultate v kliničnih študijah in uporabi pri profesionalnih bodybuilderjih. Naravna sestava in visoka kakovost izbranih sestavin ne vzbujata dvoma o varnosti uporabe teh kapsul. Ni pomembno, kako dolgo že telovadite ali koliko izkušenj imate z dodatki.

Mass Extreme – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Mass Extreme dopolnilo za rast mišic združuje napredno znanstveno tehnologijo in popolnoma varne surovine. Večina sestavin je rastlinskega izvora (izvleček triplata, vitamin B12, fosfatidna kislina). Poleg tega formula vsebuje izvleček korenine perujske mace, naravni afrodiziak. Zato mnogi moški, ki začnejo jemati te kapsule, občutijo povečanje libida in spolne sposobnosti.

Po natančnem branju Mass Extreme opis boste našli veliko dejstev o tem izdelku. Na primer, ustvarjalci formule trdijo, da vnos kapsul v prehrano pomaga povečati aktivno rast mišične mase do 96%. Poleg tega se vzdržljivost in zmogljivost povečata, lahko povečate trajanje in intenzivnost procesa usposabljanja. Kompleks pomaga doseči pozitiven učinek, tudi če imate določene težave pri pridobivanju mišične mase ali hujšanju. Strokovnjaki pravijo, da uporaba Mass Extreme za kurjenje maščob prispeva k hitrejšemu doseganju cilja in pospešitvi metabolizma.

Glede na prisotnost afrodiziakov lahko moški jemljejo te tablete za povečanje spolne vzdržljivosti in krepitev erekcije. Aktivna formula pomaga povečati raven testosterona, povečati plodnost moških in pomaga podaljšati trajanje spolnega odnosa. Z odločitvijo Mass Extreme naročiti lahko računate na resnične izboljšave kakovosti in učinkovitosti vašega treninga.

Kako deluje:

  • Poveča sintezo glikogena v mišicah in s tem pospeši rast novih vlaken.
  • Poveča volumen čiste mišične mase in hkrati zmanjša vsebnost podkožne maščobe.
  • Pospešuje metabolizem, preprečuje povečanje telesne mase ali debelost.
  • Pomaga povečati raven prostega testosterona, pomlajuje in krepi spolno zdravje pri moških 35+.
  • Pospešuje okrevanje po težkih telesnih naporih.
  • Pomaga ohranjati visoko raven energije in motivacije za izvajanje več vaj v telovadnici.
  • Poveča moškost in libido.
  • Zagotavlja hiter učinek že v prvih dneh.

Mass Extreme lekarna ne prodaja. Če želite dobiti originalno športno prehrano po ugodni ceni, se obrnite neposredno na proizvajalca. Če želite to narediti, morate obiskati uradno spletno stran in pustiti spletno prijavo. Ker te kapsule spadajo v skupino prehranskih dopolnil, se prodaja Mass Extreme Slovenija izvaja brez zdravniškega recepta.

Mass Extreme dostava se pogaja individualno, običajno pa stranka prejme paket v 2-14 dneh.

Kako jemati: Za največji učinek je priporočljivo zaužiti 2 kapsuli 2-krat na dan z vodo. Nadaljujte z uporabo dodatka vsaj 1 mesec, da vidite resnične spremembe in izboljšave.

Upoštevajte, da je Mass Extreme cena nekajkrat cenejši od obstoječih analogov. Ta izdelek popolnoma upraviči svoje stroške, še posebej, če izkoristite odlično ponudbo in naročite 2 ali 3 steklenice hkrati. S tem pridobite dodaten popust.

Ali želite Mass Extreme kupiti v Sloveniji? V tem primeru bomo pustili povezavo do uradne spletne strani prodajalca. Izkoristite to priložnost in naročite originalen izdelek z dostavo na dom že zdaj.

Zavrnitev odgovornosti: ta pregled je bil pripravljen na zahtevo naših bralcev. Tukaj izraženo mnenje je osebno mnenje avtorja in morda ne sovpada z mnenjem urednikov. Pred uporabo katerega koli športnega dodatka se vsekakor posvetujte s strokovnjakom.