Categories
Zdravje

Owl Vision Pro – naprava za nočno opazovanje

Owl Vision Pro
Jasno glejte v 100 % temi


👍 Dnevna in nočna uporaba
👍 Nastavljiva 7 stopenj infrardečega
👍 4x optični in 5x digitalni zoom
👍 Snemanje fotografij in videa v polni visoki ločljivosti
👍 Odporen na vodo in prah
👍 Popoln za opazovanje divjih živali doma

Izbira naprave za nočno opazovanje za ljubitelje aktivnosti na prostem, lova ali ribolova je vedno precej težka. Zaradi široke palete različnih modelov, modifikacij in klasifikacij teh naprav se lahko neizkušenemu uporabniku porajajo različna vprašanja. Poleg tega tehnične lastnosti in zmogljivosti naprave, ki jih je navedel proizvajalec, ne ustrezajo vedno dejanskim rezultatom njene uporabe. Danes bomo govorili o najbolj priljubljenih vrstah modelov, ki vam bodo omogočili pravo izbiro. Poleg tega bomo naredili kratek pregled modela OwlVision Pro, ki je uvrščen v letošnjo prodajno uspešnico.

Obstaja več vrst naprav za nočno opazovanje: monokularji, očala in daljnogledi.

Kaj je monokular? Ta naprava, ki je enota z enim očesom in je zasnovana za orientacijo v temi. Visokokakovosten monokular vam omogoča, da vidite predmete in predmete, ki se nahajajo na različnih razdaljah od vaše trenutne lokacije. Bolj profesionalni modeli so opremljeni tudi s sistemom infrardečih žarkov, optičnim zoomom in drugimi dodatnimi funkcijami. Monokular pritegne pozornost zaradi svoje kompaktne velikosti, enostavne uporabe. Po drugi strani pa monokular za razliko od očal za nočno opazovanje ni preveč udoben za nošenje, saj bo ena roka nenehno zaposlena z držanjem te naprave.

Očala za nočno opazovanje vam omogočajo, da vidite v temi, vendar ne potrebujete dodatnih nosilcev. Praviloma so nameščeni na glavi in omogočajo enostavno navigacijo v prostoru in osvobodijo roke. Seveda je to bolj unikatna rešitev, vendar očala praviloma ne dajejo normalnega približka sliki in je njihova funkcionalnost bistveno okrnjena.

Daljnogled za nočno opazovanje je ena najboljših in najbolj vsestranskih rešitev. S tehničnega vidika ima ta vrsta naprave najširše in najbolj edinstvene lastnosti, ki zagotavljajo visoko učinkovitost v različnih pogojih. Trenutno velja za enega najboljših modelov v tem razredu Owl Vision Pro naprava za nočno opazovanje. To je inovativen model, ki ima profesionalne tehnične lastnosti, a je hkrati na voljo po ugodni ceni na trgu.

Owl Vision Pro – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Owl Vision Pro je močan daljnogled, ki vam omogoča navigacijo v mraku in v 100 % temi. Sistem je opremljen z več sistemi in funkcijami, ki jih konkurenti nimajo. Ohišje je izdelano iz kakovostnih in udarno odpornih materialov. Naprava ima kompaktno velikost in majhno težo, zato je idealna za kampiranje, lov, ribolov, opazovanje divjih živali ali kot domači varnostni sistem. In kar je najpomembneje, Owl Vision Pro cena je cenejši od drugih analogov.

Owl Vision Pro opis:

1. Nočni in dnevni vid.

Zaradi uporabe sodobnih tehnologij Owl Vision Pro Slovenija zagotavlja vidnost statičnih in premikajočih se objektov v skoraj popolni temi. To omogoča enostavno navigacijo po terenu tudi ponoči. Ko preklopite v način “Dan”, bo funkcija nočnega vida samodejno onemogočena in napravo lahko uporabljate kot običajni daljnogled.

2. Infrardeči.

Sistem ima 7 načinov za prilagajanje jakosti infrardečega sevanja. To omogoča razlikovanje živih predmetov (ljudi, živali) od predmetov z največjo natančnostjo. Vgrajeni senzor reagira na gibanje in lahko začne snemati video v trenutku, ko v okvir vstopijo živali ali ljudje.

3. Stativ.

Drugi razlog za to Owl Vision Pro naročiti je prisotnost posebnega zložljivega stativa, na katerega lahko preprosto namestite to napravo in omogočite fotografiranje divjih živali 24/7. Ko je zložen, stojalo ne zavzame veliko prostora, zahvaljujoč posebnim pritrdilnim elementom pa varno drži napravo za nočno opazovanje v vseh pogojih.

4. Fotografija in video.

Sistem je opremljen s funkcijo snemanja videa Full HD, ki omogoča snemanje videa ali fotografiranje v ročnem ali samodejnem načinu. To je zelo priročna funkcija, zahvaljujoč kateri zagotovo ne boste zamudili najpomembnejših trenutkov.

5. Optični/digitalni zoom

Če se odločite Owl Vision Pro kupiti v Sloveniji, upoštevajte še eno uporabno funkcijo. Naprava ima 4x optični zoom, kot tudi 5x digitalni zoom. To vam omogoča povečavo, ogled predmetov, ki se nahajajo daleč od mesta snemanja, hkrati pa ohranja jasno sliko.

6. Vodotesno ohišje.

Telo naprave ima visoko stopnjo zaščite pred vlago in prahom ter pred mehanskimi poškodbami. To je idealna rešitev za navdušence na prostem, ki cenijo visoko kakovost in zanesljivost.

Niste našli Owl Vision Pro trgovina? V tem primeru obstaja eno preprosto priporočilo: naročite originalni model na spletu. Če želite to narediti, sledite spodnji povezavi. Obrnite se na proizvajalca in oddajte naročilo na spletni strani takoj zdaj. Owl Vision Pro dostava izvedeno v nekaj dneh.