Categories
Zdravje

Promicil – krema za glivice na nogah

Promicil
PROTIGLIVIČNO SREDSTVO


👍 ozdravljena glivična okužba
👍 strukturna obnovitev nohta
👍 odprava vnetja

Glivice na nohtih ali koži so pogosta težava. Več kot 25 % ljudi vseh starosti je prenašalcev glivičnih spor in se tega niti ne zaveda. Univerzalnega zdravila za glivično okužbo žal ni. Tudi če ste strogi glede osebne higiene in nenehno zračite svoje čevlje, tveganje okužbe še vedno ostaja pri obisku plaž, bazenov, javnih savn ali prh, garderob v telovadnici. Če se soočate s podobno težavo in imate neprijetne simptome, ne odlašajte z zdravljenjem. Prej ko začnete odpravljati vzroke mikoze, večja je verjetnost okrevanja. Posebej za te namene se je Promicil naravno zdravilo proti glivicam na nogah danes pojavil v prodaji. To je edinstven izdelek, katerega značilnost je popolno in učinkovito odpravljanje vzrokov in simptomov glivične okužbe doma:

  • Brez antibiotikov.
  • Brez hormonov.
  • Brez operacije.
  • Brez alergij.

To naravno protiglivično mazilo je sestavljeno iz 100 % rastlinskih sestavin in se hitro vpije ter ne pušča ostankov na koži. Od prvih dni uporabe se zmanjša srbenje, luščenje in pordelost kože. Izdelek pozitivno vpliva na stanje stopal in nohtov, odpravlja neprijeten vonj, razpoke in deformacijo nohtne plošče. Celice povrhnjice, ki jih prizadene glivica, odmrejo in se naravno luščijo. Dober rezultat dobite v nekaj dneh po prvem nanosu. Krema pospešuje regeneracijo poškodovanih tkiv, zagotavlja dodatno hidracijo in prehrano kože z vitamini.

Promicil – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Promicil opis: Aktivna formula uniči vse znane vrste glivičnih okužb in pomaga hitro odpraviti nelagodje, povezano z atletskim stopalom. Rastlinske sestavine mazila lokalizirajo prizadeta območja glivičnih spor in blokirajo nadaljnje širjenje okužbe. S sistematično večtedensko uporabo formula obnovi zdravje kožnih celic, odpravi neprijeten vonj stopal in obnovi lokalno imunost. Tako lahko skrajšate obdobje zdravljenja s 3-6 mesecev na 3-4 tedne. Promicil krema za glivice na nogah deluje tako učinkovito in varno, da boste imeli več priložnosti oceniti njegovo učinkovitost v praksi. Izdelek pomaga odstraniti glivice, pa tudi znebiti se razpok na koži in neprijetnih vonjav v najkrajšem možnem času.

Promicil za zdravljenje glivic na nogah je popolnoma naravno zdravilo, ki je na voljo brez recepta in se lahko uporablja za preventivo. Če se veliko potite v telovadnici, obiščete bazen ali druge javne prostore, obvezno uporabite to mazilo za večjo zaščito pred morebitno glivično okužbo stopal.

Sestavine:

  • Magnezijev sulfat.
  • Urea.
  • Glicerin.
  • Ognjič.

Zaradi velikega povpraševanja po izdelku ne boste našli Promicil lekarna. Do te edinstvene kreme lahko pridete samo na en učinkovit način. Obiskati morate uradno spletno stran proizvajalca, izpolniti vlogo in počakati, da vas svetovalec pokliče nazaj. Blago bo poslano po pošti, paket pa lahko plačate po prejemu paketa. Promicil dostava po vseh krajih naše države.

Ocene:

Sem profesionalni športnik in si ne morem predstavljati življenja brez telovadnice. Med treningom dam vse od sebe, zato se mi noge zelo potijo. Pred kratkim sem začel opažati oster vonj iz čevljev in nogavic, ki ga prej ni bilo. Pozorno je pogledal svoje nohte na nogah in videl, da so potemneli. Obrnil sem se na dermatologa – diagnosticiral mi je mikozo nohtov in priporočil Promicil naročiti. V samo 14 dneh sem se te težave rešil.

Dobra krema! Več kot 2 leti se nisem mogel znebiti glivične okužbe. Bolezen je včasih za nekaj časa izginila, nato pa se spet pojavila. Nobena od tablet in postopkov ni dala dolgoročnega učinka, dokler se nisem odločil Promicil kupiti v Sloveniji. To protiglivično mazilo mi je pomagalo popolnoma premagati okužbo in obnoviti zdravo kožo. V celotnem obdobju uporabe nisem opazil nobenih pomanjkljivosti ali stranskih učinkov.

Presenečeni boste, ko boste izvedeli, kateri je dejansko na Promicil cena. Včasih sem uporabljala hormonska mazila, ki pa so imela veliko stranskih učinkov. Ko sem se začela mazati s to kremo, so moji simptomi glivic in neprijetnega vonja popolnoma izginili.

Radi bi vas opozorili na dejstvo, da je pregled, predstavljen na tej strani, samo za branje. Nismo medicinski strokovnjaki in ne moremo svetovati, katero zdravljenje je pravo za vas. Avtor ocene ni odgovoren za kakovost ali učinkovitost uporabe te posebne kreme. Ne prodajamo Promicil Slovenija in ne sprejemamo nobenih zahtevkov kupcev. Če imate kakršna koli vprašanja, obiščite uradno spletno stran in vprašajte prodajalca.