Categories
Zdravje

Welltone – naravno zdravilo za hipertenzijo

Welltone
OBVLADA HIPERTENZIJO IN VSE POVEZANE Z NJO SIMPTOME


👍 Uravnava krvni tlak na naraven način
👍 Obnavlja prožnost krvnih žil
👍 Zmanjša koncentracijo holesterola v krvi
👍 Ščiti pred srčnim infarktom in možgansko kapjo

Hipertenzija (visok krvni tlak) povzroča resno škodo zdravju mnogih ljudi. V skupini tveganja so ženske in moški, starejši od 35 let, izpostavljeni določenim dejavnikom. Najprej to velja za uživanje alkohola, prekomerno telesno težo, aterosklerozo, kajenje, sedeči način življenja in druge okoliščine. Naštevanje zdravstvenih tveganj, povezanih s kronično hipertenzijo, lahko traja dolgo. Najtežje oblike so miokardni infarkt, akutno srčno popuščanje, možganska kap ali koronarna srčna bolezen.

Številni evropski strokovnjaki pravijo, da lahko vsakodnevna uporaba posebnih vitaminskih dodatkov na osnovi rastlinskih izvlečkov in vitaminov v kombinaciji s spremembami življenjskega sloga in prehrane pomaga pri obvladovanju obstoječih težav v najkrajšem možnem času. V zvezi s tem smo se odločili narediti Welltone pregled, ki bo pomagal oceniti učinkovitost uporabe tega izdelka pri preprečevanju in zdravljenju hipertenzije.

Welltone – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Welltone prehransko dopolnilo za hipertenzijo so 30 ml tekočih kapljic v eni viali. Trži se kot naravno zdravilo za podporo zdravju srca in ožilja. Proizvajalec obljublja, da so ob uporabi tega izdelka možne izboljšave dobrega počutja na več področjih:

  • Znižanje krvnega tlaka do meje, ki velja za varno za starost bolnika.
  • Obnovitev normalnega krvnega obtoka.
  • Čiščenje krvnih žil iz holesterolnih plakov.
  • Odprava napadov hipertenzije – glavobol, omotica, slabost, potenje okončin in tako naprej.
  • Zaščitne lastnosti za zmanjšanje tveganja srčnega popuščanja, kapi in srčnih napadov.

Če obiščete uradno spletno stran prodajalca tega izdelka, lahko dobite več informacij o njegovih zmogljivostih. Naša naloga je analizirati sestavo zdravilnih rastlin, ki jih vsebuje, in oceniti možno stopnjo učinkovitosti.

Welltone sestavine lahko imenujemo ena glavnih prednosti teh kapljic. Če verjamete določenemu seznamu vhodnih sestavin, potem lahko izdelek resnično štejemo za eno najvarnejših antihipertenzivnih zdravil na trgu.

Tako kot pri mnogih drugih prehranskih dopolnilih za hipertenzijo je tudi tu glavna aktivna sestavina GLOG. Če vas zanima, lahko na internetu najdete več informacij o teh neverjetnih sadežih. Želimo le poudariti, da so edinstvene koristne lastnosti gloga večkrat znanstveno dokazane. Najprej gre za obnovo normalnega srčnega ritma, znižanje krvnega tlaka in izboljšanje krvnega obtoka v koronarnih žilah.

Zahvaljujoč izvlečku lovorjevega lista postane blagodejno delovanje Welltone za znižanje visokega krvnega tlaka še hitrejše. Ta snov izboljša odtok krvi, preprečuje pojav krčnih žil in hemoroidov, pomaga obnoviti normalno presnovo. Zaradi blagega odvajalnega in diuretičnega učinka lovorjev list odstranjuje toksine in pomaga zmanjšati obremenitev srčne mišice.

VITAMIN B1 je vir esencialnih mikro in makro elementov, potrebnih za uravnavanje srčno-žilnega sistema, obnavljanje žilne elastičnosti in vzdrževanje vodno-solnega ravnovesja.

L-ARGININ je vključen v večino dodatkov za zdravje moških in erektilno disfunkcijo. Ta izbira ni bila naključna, saj ima L-arginin naravni vazodilatacijski učinek zaradi sproščanja NO2 (dušikov oksid).

ASKORBINSKA KISLINA je vir vitamina C, zahvaljujoč kateremu Welltone kapljice lahko pomaga krepiti imunski sistem, obnavlja zdravje notranjih organov in znižuje raven holesterola v krvi.

In zadnja sestavina je MELISA. Ta snov ima pomirjujoč učinek, lajša napade aritmije, izboljša dihanje in nasičenost celic in tkiv s kisikom.

Welltone Osebna izkušnja:

Imel sem težave s hipertenzijo. Zdravnik je rekel, da lahko popravim situacijo, preden bolezen postane kronična. Za to so mi svetovali, naj zmanjšam vnos soli, opustim alkohol in kajenje, dodam zdravo vadbo in jemljem te kapljice. Po 14 dneh uporabe izdelka sem pozabil na skoke krvnega tlaka. Spanec se je izboljšal, glavoboli in razdražljivost so izginili. Škoda je le, da je Welltone lekarna in na naročilo moraš čakati 5 dni. Takoj lahko dosežete pozitivne rezultate.

Kot smo izvedeli, je Welltone naroči na spletu na voljo brez recepta in ga je mogoče poslati v 2-5 delovnih dneh. Za izpolnitev vloge mora biti vsak kupec star več kot 18 let, bolje pa je, če zdravljenje najprej uskladi z zdravnikom.

Welltone cena je naveden na uradni spletni strani, ob obisku katere se lahko prijavite na spletu že zdaj. Želimo vas spomniti, da so ti podatki na voljo samo za branje.

Vsi, ki želite Welltone kupiti v Sloveniji, lahko to storite tukaj:


Slovensko Slovenija România Portugal Polska Italia Magyarország Hrvatska Ελλάδα France Nederland España Deutschland Česká България